Türkiye İçin Canlı Saat:

25 Temmuz 2024 , Perşembe , Hafta 30


İstanbul
09:02
Bakü
10:02
Londra
07:02
Berlin
08:02
New York
02:02
Sao Paulo
03:02
Moskova
09:02
Tokyo
15:02
Sidney
16:02
Pekin
14:02

İllere Göre Saat Kaç

Saat Kaç Go

Sitemiz üzerinden sizlerde Türkiye'nin tüm il ilçe saat bilgilerine ulaşabileceğiniz gibi diğer ülkelerinde saat bilgilerinede ulaşabilirsiniz.Saat Kaç Go sizler içinsaat kordinatları ile bölgede yaz saat uygulaması olup olmadığı,Güneşin Doğuşu,Güneşin Batışı,Gün uzunluğu ile güneşin öğle vaktinide öğrene bileçeksiniz.

Saat, zamanı ölçmeye yarayan alettir. İki farklı zaman arasındaki farkı insanlar tarafından oluşturulan ölçüler dahilinde ölçmeyi sağlar.Saatin rakamları arasındaki açılar 30 derecedir.Saat ilk defa MÖ 4000'lerde Mısır'da kullanılmaya başlanmıştır.Mısırlılar, Güneş'in her gün belirli bir düzende doğup battığını keşfetmişti. Bundan yararlanarak güneş saatini icat etmeyi başardılar.

Şu Anda Saat kaç,Şu An Saat Kaç,Türkiye saat kaç, Saat farkı, Canlı Saat Kaç, Saat Dilimi, Gece Gündüz farkı

Eskişehir İzmir Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi -Eskişehir İstanbul Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi -Eskişehir Isparta Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi -Eskişehir Iğdır Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi -Eskişehir Hatay Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi -Eskişehir Hakkari Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi -Eskişehir Gümüşhane Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi -Eskişehir Giresun Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi -Eskişehir Gaziantep Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi -Eskişehir Erzurum Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi -Eskişehir Erzincan Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi -Eskişehir Elazığ Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi -Eskişehir Edirne Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi -Eskişehir Düzce Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi -Eskişehir Diyarbakır Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi -Eskişehir Denizli Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi -Eskişehir Çorum Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi -Eskişehir Çankırı Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi -Eskişehir Çanakkale Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi -Eskişehir Bursa Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi -Eskişehir Burdur Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi -Eskişehir Bolu Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi -Eskişehir Bitlis Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi -Eskişehir Bingöl Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi -Eskişehir Bilecik Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi -Eskişehir Bayburt Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi -Eskişehir Batman Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi -Eskişehir Bartın Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi -Eskişehir Balıkesir Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi -Eskişehir Aydın Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi -